Sabadell

Un incendi en un pàrquing de Sabadell obliga a evacuar setanta veïns

Un incendi en l'aparcament d'un edifici de Sabadell ha obligat aquesta matinada a desallotjar uns 70 veïns mentre s'apagava el foc i es revisaven els edificis. Els bombers han rebut l'avís pocs minuts després de les quatre. El foc ha cremat quatre vehicles que hi havia al pàrquing. Les flames i el fum han fet que, per precaució, s'evacuessin els veïns del bloc i d'alguns edificis veïns. Mitja hora després, els bombers han pogut apagar l'incendi i han revisat l'edifici afectat. Més tard, quan han comprovat que no hi havia cap mena de perill, han permès que els veïns tornessin a casa. En l'extinció del foc hi han participat vuit dotacions dels bombers.

Actualitzat
Un incendi a l'aparcament d'un edifici al número 98 del carrer Calassanç Duran de Sabadell ha obligat aquesta matinada a evacuar de manera preventiva durant unes dues hores 70 persones, tot i que ningú n'ha resultat ferit.

Segons han informat els Bombers de la Generalitat, el foc ha cremat quatre vehicles i n'ha afectat parcialment diversos més, així com els conductes de ventilació i la instal·lació elèctrica. L'aparcament té una superfície de 1.000 metres quadrats.

Els Bombers han rebut l'avís a les 4.05 hores i hi han desplaçat vuit dotacions, entre les quals hi ha una ambulància. El foc s'ha donat per extingit a les 4.36 hores. Al lloc, hi han treballat també els Mossos d'Esquadra, la Policia Local i una ambulància del 061. Després de comprovar que l'estructura de l'edifici, de dues plantes, no havia resultat afectada, els veïns han pogut tornar a casa cap a les 6.00 hores.
Anar al contingut