L'incendi afecta un local del carrer Sant Joaquim
L'incendi afecta un local del carrer Sant Joaquim (Bombers)
Sant Adrià de Besòs

Un incendi en un local ocupat de Sant Adrià obliga a evacuar una residència geriàtrica

El SEM ha hagut d'atendre 58 persones per inhalació de fum, cap de gravetat

RedaccióActualitzat

Un incendi en un local del carrer Sant Joaquim de Sant Adrià de Besòs ha obligat a evacuar diversos veïns dels blocs dels voltants i també 21 persones de la residència geriàtrica Mossèn Anton, que han estat traslladats a un casal municipal proper.

L'avís s'ha rebut poc abans de les 9 del matí. Els bombers han destinat 9 dotacions per controlar el foc, que ja s'ha donat per extingit. El SEM ha hagut d'atendre 58 persones per inhalació de fum, cap de gravetat. Quatre de les persones afectades han estat traslladades a centres sanitaris, totes en estat lleu.

El foc s'ha originat als baixos del número 7 del carrer Sant Joaquim, en un local que feia un temps que estava ocupat, i que estava ple d'objectes, plàstics i fustes. L'Ajuntament havia instat la propietat a iniciar el procés de desnonament, però no havia obtingut resposta.

La directora del centre Mossèn Anton, Alícia Tarragona, en declaracions al 324, ha explicat que tots els residents es troben bé. Malgrat que la majoria són persones amb mobilitat reduïda, se'ls ha pogut evacuar amb facilitat, ja que la residència és a peu de carrer. Al migdia, tots els residents han pogut tornar al centre.

Tècnics municipals estan revisant l'edifici afectat juntament amb els bombers, perquè l'incendi podria haver compromès els forjats del bloc. També s'estan revisant uns soterranis que comuniquen locals de diferents portals.

Els veïns de l'edifici afectat per l'incendi han pogut entrar als seus pisos per recollir algunes pertinences, però no podran passar la nit a casa seva. Els veïns dels blocs adjacents ja han pogut tornar a casa. 

L'Ajuntament de Sant Adrià 'ha allotjat alguns dels veïns de l'edifici incendiat en un alberg i d'altres passaran la nit en cases de familiars.
 

ARXIVAT A:
Bombers
Anar al contingut