Fornells de la Selva

Un incendi en un concessionari crema nou vehicles al polígon industrial de Fornells

Un incendi que s'ha declarat al concessionari de cotxes Ford situat al polígon industrial de Fornells de la Selva ha acabat afectant un total de nou vehicles, quatre dels quals s'han cremat del tot. El foc s'ha originat en una autocaravana que estava aparcada davant del pati de la botiga, on hi havia estacionats diversos cotxes d'exposició. Els Mossos d'Esquadra investiguen les causes de l'incendi, que ha necessitat set dotacions dels Bombers de la Generalitat per extingir-lo.

Actualitzat

El foc ha calcinat totalment la caravana, ha travessat la tanca del concessionari i ha cremat vuit vehicles que estaven aparcats al pati, tres dels quals han quedat totalment destruïts.

Els bombers han aconseguit apagar l'incendi poc abans de les cinc de la tarda, i per uns moments es creia que el foc afectaria també la teulada del concessionari Mercedes que hi ha just al costat. Finalment no s'ha estès, tot i que els efectius dels bombers hi han continuat treballant fins a les sis, remullant la zona, per evitar que les flames revifessin.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut