Detingut el presumpte autor d'un incendi a Barcelona, que ha fet sis ferits greus

Els Mossos investiguen les motivacions del detingut per l'incendi al carrer Enamorats 45

RedaccióActualitzat

Sis persones ferides greus i vuit de ferides menys greus i lleus a causa de l'incendi en un bloc de pisos del carrer Enamorats de Barcelona, al barri de la Sagrada Família. Els Mossos creuen que ha estat intencionat i hi ha un detingut:

 

 

 

Dotze persones han estat ateses "in situ" i, en total, el SEM n'ha atès vint-i-sis. Diversos ferits han estat traslladats a l'Hospital Moisès Broggi i al de Sant Pau, i al Centre d'Urgències d'Atenció Primària (CUAP) Dos de Maig.

 

 

L'edifici sinistrat és en el número 45 d'Enamorats, entre els carrers de Padilla i Castillejos, i entre Aragó i Consell de Cent. L'incendi ha començat cap a les 8 del matí al local de la planta baixa, on hi havia un taller de bicicletes que, segons els veïns, estava ocupat. Les flames s'han propagat pel pati de ventilació, on donen la part de darrere dels habitatges.

 

L'alcaldessa Ada Colau, els tinents d'alcaldia Albert Batlle i Jaume Collboni i altres regidors s'han desplaçat al lloc dels fets.

Els Bombers de Barcelona han explicat que quan han arribat al lloc s'han trobat un "foc descontrolat que cremava virulentament". L'incendi ha quedat extingit passades les 11 del matí.

 

Antonio Cabeza, cap de l'operatiu dels Bombers aquest dimecres, ha explicat que "sortien flames per la façana". Quan hi han entrat s'han adonat que la seguretat dels veïns estava compromesa perquè el foc s'estava propagant pel pati interior de ventilació i el fum era molt intens.

 

La Guàrdia Urbana, que també s'ha desplaçat fins al lloc dels fets, ha informat de les afectacions al trànsit en diversos carrers de la zona, causades per l'incendi i les tasques d'extinció.

 

El carrer Aragó ha quedat tallat entre els carrers de Cartagena i Castillejos bona part del matí.

 

També s'han desplaçat fins al lloc efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i dels Mossos d'Esquadra.

L'incendi ha quedat controlat passades les 10.30 del matí.

 

ARXIVAT A:
Incendis
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut