Fins a 40 km de cua a l'AP-7, la B-30 i la C-58 per un camió cremat a Sant Cugat

Cap a les 11 del matí la circulació per aquestes vies ha quedat totalment normalitzada

Actualitzat

L'incendi en un camió d'aquest dimarts que va obligar a tallar un carril de l'AP-7 a l'altura de Sant Cugat del Vallès en direcció a Tarragona aquest matí ha provocat fins a 40 quilòmetres de cues per la retirada del vehicle. Cap a les 11 del matí la circulació per aquestes vies ha quedat totalment normalitzada

Les tasques han obligat a tornar a tallar l'AP-7, on les retencions han arribat als 18 quilòmetres en sentit sud, segons ha informat el web de Trànsit. La circulació, que s'ha desviat cap a la sortida 22 a la B-30, també ha provocat cues de fins a 10 quilòmetres en aquesta via en sentit sud, i 7 més a la C-58 a l'enllaç de Ripollet.

Cap a 2/4 de 9 del matí, ja s'ha pogut obrir la circulació a l'AP-7, on encara queda un carril tallat.  
 

 

El Bombers han treballat fins a la matinada per apagar l'incendi del camió.


L'avaria del vehicle va provocar al vespre retencions de fins a 6 quilòmetres, sobretot en el tram de Bellaterra a Sant Cugat.

Bombers apaguen l'incendi del camió (Bombers)

També es va veure afectada la B-30, on es va tallar un carril. Poc abans de les 9 del vespre es va poder normalitzar la circulació, fins que aquest dimecres al matí s'ha tallat de nou la via per retirar el vehicle.

Els Bombers van rebre un avís a les 18.33 de la tarda d'aquest dimarts i van treballar amb cinc dotacions per restablir la normalitat a la carretera.
 

 

ARXIVAT A:
TrànsitBombers
Anar al contingut