Imatge de l'ambulància al lloc dels fets
Imatge de l'ambulància al lloc dels fets

Un incendi destapa un doble crim masclista en un xalet de Madrid

Un home mata la parella i la filla d'11 anys, i cala foc a la casa abans de suïcidar-se

Redacció/AgènciesActualitzat

L'incendi aquest dimarts al matí en un xalet del municipi madrileny d'El Molar va ser l'intent d'amagar un doble crim masclista. La policia i els bombers van respondre l'avís d'uns veïns que es cremava una casa i, en arribar hi, van trobar els cadàvers de tres persones, un matrimoni i la seva filla, morts a trets.

La Guàrdia Civil, que investiga el cas, confirma que l'home va matar la dona i la nena, i va calar foc a la casa amb gasolina abans de suïcidar-se. L'assassí tenia dues armes de foc i llicència de caça. Els equips forenses fan l'autòpsia als tres cadàvers trobats al xalet.


Primera menor assassinada aquest any en un crim masclista

Cinc dones han estat assassinades en crims masclistes aquest any, segons el Ministeri d'Igualtat; 1.083 des que se'n fa el recompte, l'any 2003. I, si es confirma, aquesta seria la primera menor, víctima de violència masclista del 2021. Des del 2013, 38 nens i nenes han mort per violència de gènere, segons dades oficials. Una xifra que només té en compte les dones i menors assassinades per la parella o exparella.

La ministra d'Igualtat, Irene Montero, ha enviat el condol a la família i ha demanat reforçar la lluita per acabar amb la xacra de la violència masclista.

 

També s'investiga la mort d'una dona de 63 anys aquesta matinada a Ponferrada, a Lleó, en ser llançada al buit des de la terrassa de casa seva. La policia ha detingut l'home amb qui convivia.

Telèfon d'atenció, gratuït i confidencial, contra la violència masclista: 900 900 120

 

ARXIVAT A:
Violència masclista8M
Anar al contingut