Imatge de la masia que es va cremar
Sovint s'agrupaven persones davant la porta i era freqüent l'entrada i sortida de gent a la masia (Foto: ACN)
Parets del Vallès

Un incendi delata un home que cultivava 580 plantes de marihuana en una masia

Un incident domèstic va alertar els Bombers, que van acudir a la masia per apagar el foc. Va ser llavors quan van descobrir les plantes. El detingut, afectat pel fum i el foc, va ser traslladat a l'hospital però un cop li van donar l'alta va ser detingut.

RedaccióActualitzat
Els Mossos d'Esquadra han detingut a Parets del Vallès un home després de trobar a casa seva 580 plantes de marihuana. Els agents van enxampar l'home després que casa seva s'incendiés per un accident domèstic a la cuina. El detingut, que vivia a la masia de Can Francesc, està acusat d'un delicte contra la salut pública.

Els Bombers van rebre l'avís cap a les sis de la tarda de dissabte. Va ser llavors quan van descobrir les plantes de marihuana i van alertar els Mossos d'Esquadra. L'home va ser traslladat a l'Hospital de Mollet per inhalació de fum i cremades però unes hores més tard, cap a les 11 de la nit, va ser donat d'alta. Just al moment en què va sortir del centre clínic, els agents van detenir l'home.

Des de feia uns mesos, els veïns van veure com el detingut i dos homes més s'instal·laven a la casa, situada al peu de la C-17. Sovint els homes estaven acompanyats, ja que contínuament entrava i sortia gent de la vivenda. A més, també era freqüent l'agrupació de diverses persones davant la porta. Els Mossos d'Esquadra van precintar l'entrada de la masia el mateix dia de l'incident.
Anar al contingut