Un incendi de grans dimensions destrueix cinc naus d'una empresa fruitera de Mollerussa

Un incendi ha cremat cinc naus de l'empresa fruitera Nufri de Mollerussa i ha destruït pràcticament els magatzems frigorífics més moderns de l'empresa, on hi havia uns 30 milions de quilos de fruita. <br>La ràpida actuació dels equips de bombers i el desallotjament de les instal·lacions ha evitat víctimes i que les flames s'escampessin a altres punts del polígon industrial. A les tres de la tarda els bombers han controlat l'incendi, però s'hi han quedat per evitar revifades. Les pèrdues econòmiques també han estat importants, uns 30 milions d'euros.
Un incendi de grans dimensions destrueix cinc naus d'una empresa fruitera de Mollerussa
Mollerussa

Un incendi de grans dimensions destrueix cinc naus d'una empresa fruitera de Mollerussa

Un incendi ha cremat cinc naus de l'empresa fruitera Nufri de Mollerussa i ha destruït pràcticament els magatzems frigorífics més moderns de l'empresa, on hi havia uns 30 milions de quilos de fruita.
La ràpida actuació dels equips de bombers i el desallotjament de les instal·lacions ha evitat víctimes i que les flames s'escampessin a altres punts del polígon industrial. A les tres de la tarda els bombers han controlat l'incendi, però s'hi han quedat per evitar revifades. Les pèrdues econòmiques també han estat importants, uns 30 milions d'euros.
Actualitzat
El foc ha començat poc abans de les onze del matí per causes desconegudes a les instal·lacions de l'empresa fruitera Nufri, un gran recinte que inclou diverses naus, situat a la carretera del Palau, a Mollerussa.

Les flames han començat a les cambres frigorífiques situades a l'interior de l'empresa i s'han estès per cinc naus. L'incendi ha assolit una magnitud enorme, ha fet caure una part de la teulada i ha provocat una gran columna de foc visible a molta distància. Fins a vint dotacions de bombers i un helicòpter s'han desplaçat ràpidament al lloc del foc per evitar que les flames es propaguessin d'una nau a una altra. Els treballadors han hagut de ser desallotjats i no hi ha hagut cap ferit.

Nufri, una de les empreses fruiteres més importants de Catalunya, disposa a les instal·lacions de Mollerussa de 267 cambres frigorífiques amb capacitat per emmagatzemar fins a 50.000 tones de fruita. A l'empresa s'hi acumulen, per tant, nombrosos palets de fusta que poden haver propiciat la propagació de les flames.

NOTÍCIES RELACIONADES