El foc ha arribat molt a prop d'algunes cases de Vallbona
El foc ha arribat molt a prop d'algunes cases de Vallbona

Estabilitzat l'incendi que ha cremat una zona de matolls al turó de Montcada, a Collserola

Els bombers ja el tenen encerclat i estabilitzat, però el fum ha estat ben visible des de molts punts de l'àrea metropolitana

RedaccióActualitzat

Un incendi s'ha declarat aquesta tarda a Vallbona, entre Barcelona i Montcada, a l'àrea protegida del Parc Natural de Collserola. L'incendi ha cremat una zona forestal de matolls i els bombers ja han aconseguit encerclar-lo i està estabilitzat.

Els bombers calculen que el foc ha afectat dues hectàrees.

La principal hipòtesi que investiga Agents Rurals com a origen del foc és que un colom ha mort electrocutat en una torre d'alta tensió, ha caigut calcinat sobre una zona vegetal i l'ha encès.

 

 

El fum de l'incendi era ben visible des de dues de les vies d'entrada i sortida de Barcelona, la C-33 i la C-58. També ha arribat a les cases de la zona.

 

Com a mesura preventiva s'han desallotjat set cases del Passeig de la Pineda perquè el foc s'acostava perillosament i ha arribat a cremar un jardí de la zona. 

 

 

L'avís del foc s'ha rebut a les 16.22 hores. Sis dotacions de Bombers de Barcelona, cinc dels Bombers de la Generalitat, tres helicòpters i les ADF estan treballant per apagar les flames.

L'incendi ha cremat una zona rodejada de carreteres. Els Bombers de la Generalitat apunten que el foc ha cremat unes dues hectàrees.

 

ARXIVAT A:
Incendis
Anar al contingut