Un incendi crema 13 milions de barrils de cru en una petroquímica a Texas

Els serveis d'emergència de la ciutat de Deer Park han emès una ordre de resguard als residents més pròxims a la terminal, fins que hi hagi més informació de l'incendi o de les substàncies que s'estan cremant

RedaccióActualitzat

A Texas, als Estats Units, s'està molt pendent d'un incendi que s'ha declarat a una petroquímica de l'àrea de Houston. Ara mateix, el foc afecta un gran tanc i amenaça de propagar-se als altres dipòsits del costat. Les autoritats són prudents i han demanat als residents de la zona que s'allunyin de la planta. 

Les autoritats del comtat de Harris han informat que l'incendi va començar al voltalt de les 10 del matí (hora local) a la terminal que guarda líquids i gasos petroquímics, inclosos diferents tipus de combustibles. Segons la pàgina web de Intercontinental Terminals Company, la terminal incendiada té una capacitat d'emmagatzematge de 13,1 milions de barrils.

 

 

La terminal és a la ciutat de Deer Park, a 24 milles al sud-est de Houston. Els serveis d'emergències han emès una ordre de resguard només per als residents al nord del carrer P Street de la ciutat, fins que hi hagi més informació de l'incendi o de les substàncies que s'estan cremant.

Aquest és el segon incendi dels últims dies en una instal·lació petroquímica a l'àrea de Houston. Un incendi en una planta d'ExxonMobil a Baytown va cremar dissabte i que no va causar ferits. 

ARXIVAT A:
IncendisEstats Units
Anar al contingut