Sant Adrià de Besòs

Un incendi a Sant Adrià de Besòs obliga a desallotjar 10 famílies

L'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs s'ha fet càrrec de la desena de famílies afectades, que no podran tornar a casa fins que es reparin els desperfectes

Actualitzat

Aquest dissabte a la tarda s'ha declarat un incendi en un bloc d'habitatges de Sant Adrià de Besòs que ha cremat totalment un pis i n'ha afectat nou més, cosa que ha obligat deu famílies a passar aquesta nit fora de casa seva.

En un comunicat, els Bombers de la Generalitat han concretat també que l'incendi, del qual han tingut avís cap a les tres de la tarda i que ha estat totalment apagat en una hora i quart, ha obligat a traslladar a l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona dues persones, una per inhalació de fum i una altra per cremades de primer grau en una mà.

L'incendi s'ha passat al número 14 del carrer Onze de Setembre d'aquesta població, i ha calcinat un dels habitatges.

Segons els Bombers, el foc s'ha iniciat al safareig de l'habitatge cremat i després s'ha estès pel celobert del bloc, de set pisos.

Les flames han afectat els safaretjos, les cuines i les habitacions que donen al pati dels habitatges, i també a quatre pisos més de l'entresòl i el primer, ja que el foc ha destruït els baixants de l'edifici i les instal·lacions d'aigua i gas.

Fonts dels Bombers de la Generalitat han assegurat que l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs s'ha fet càrrec de la desena de famílies afectades, que no podran tornar a casa fins que es reparin els desperfectes.

Sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i efectius dels Bombers de Barcelona s'han desplaçat a Sant Adrià per sufocar l'incendi.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut