L'oferta, que inclou allotjament i tots els àpats gratis, és pel mes d'agost vinent

Un hotel de luxe de les Maldives ofereix 15 dies gratis a canvi de cuidar tortugues

L'únic requisit és ser major d'edat i compartir l'experiència a les xarxes socials

Actualitzat

El resort de luxe Coco Palm Dhuni Kolhu, a les illes Maldives, ha penjat una oferta en la seva web on es busca un voluntari per treballar al seu centre de rescat de tortugues.

El seu treball consistiria a netejar els aquaris, donar menjar a les tortugues i ajudar els veterinaris en el que necessitin. A més, també volen que el becari publiqui la seva experiència a les xarxes socials.

No es necessita tenir coneixements mèdics o experiència prèvia, ja que és un lloc d'aprenent. L'únic requisit és ser major d'edat. L'hotel donarà l'allotjament gratis en una de les seves viles privades i l'accés a totes les seves instal·lacions.

La beca és per a l'agost vinent. Per aconseguir la plaça cal gravar un vídeo d'uns dos o tres minuts de durada en què s'expliqui per què és el candidat més adient. A més, cal enviar una carta d'unes 500 paraules explicant les habilitats de l'aprenent.

El nou cuidador podrà allotjar-se en una casa de platja amb tots els àpats inclosos al restaurant de l'hotel. S'oferirà de forma gratuïta també un curs guiat per a la pràctica del snorkel, participació en un creuer al capvespre, un tractament balinès i una barbacoa a la platja.

 

ARXIVAT A:
Turisme
Anar al contingut