El pis és propietat de l'Ajuntament de Barcelona (Europa Press/David Zorrakino)

Un home se suïcida a Barcelona després de ser desnonat d'un pis de l'Ajuntament

El desnonament s'havia posposat 15 dies i la regidora d'Habitatge donarà explicacions aquest dimarts

Redacció / AgènciesActualitzat

Un home s'ha suïcidat aquest dilluns davant els operaris que estaven executant el desnonament de l'habitatge municipal protegit on vivia al carrer Sèquia Madriguera del barri del Bon Pastor de Barcelona.

Segons han explicat fonts municipals, per al desnonament que estava previst per aquest dilluns s'havia acordat un lliurament de claus, després que es posposés la data inicial de l'execució prevista per fa 15 dies.

El principal problema que va motivar la seva sortida del pis eren els "casos reiterats de greu conflictivitat veïnal" que es remunten a l'any 2019, encara que des del consistori han assegurat que se li havia ofert en tot moment assistència social i seguiment.

L'habitatge social és al barri del Bon Pastor de Barcelona (CCMA / Oriol Freixenet)

L'home ha arribat després de l'execució, ja que no hi havia ningú al pis en el moment en el qual s'ha fet el desnonament, i ha estat quan s'ha suïcidat davant els operaris que duien a terme l'operació.

L'Ajuntament de Barcelona ha lamentat profundament els fets i ha convocat una roda de premsa on la regidora d'habitatge, Lucía Martín, donarà detalls del cas un cop reuneixi tota la informació disponible.

 

ARXIVAT A:
Ajuntament de BarcelonaHabitatge
Anar al contingut