Entrada a la pista forestal cap a la font Sunyera de Santa Maria de Martorelles

Un home que collia pinyes mor pel tret d'un caçador a Santa Maria de Martorelles

El caçador, que participava en una batuda de senglars, ha quedat detingut, acusat d'homicidi imprudent
Redacció Actualitzat
TEMA:
Policial

Un home que collia pinyes a la zona forestal de la font Sunyera, a Santa Maria de Martorelles, ha mort pel tret d'un caçador durant una batuda de senglars.

El caçador és un home de 54 anys. Els fets han passat al paratge de la font de la Sunyera, de Santa Maria de Martorelles, cap a dos quarts de deu del matí d'aquest dissabte. A aquesta hora, els Mossos han rebut l'avís que un home havia disparat per error a un altre.

Segons la policia, un grup de persones que buscaven pinyes estaven recollint per marxar quan ha arribat un grup de caçadors i han coincidit a la zona. Un dels caçadors ha disparat a uns matolls que es movien i els trets han impactat contra un home que recollia els seus estris.

El grup de caçadors han alertat immediatament el Sistema d'Emergències Mèdiques, que s'hi ha desplaçat. Els caçadors havien notificat la batuda. Tot i així, els Agents Rurals han pres declaració al cap de la colla i han aixecat una acta.

El caçador ha quedat detingut, acusat d'homicidi imprudent. Els Mossos d'Esquadra li han decomissat l'arma i ara investiguen el cas.

 

 

El jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Mollet del Vallès instrueix el cas.

ARXIVAT A:
Policial
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut