Un home mort i almenys sis ferits en el xoc entre un autocar escolar i un cotxe a Lleida

La víctima mortal és el conductor del turisme i els sis ferits són menors que anaven en l'autocar

RedaccióActualitzat

Un autocar escolar ha xocat aquest divendres la migdia amb un cotxe a la partida de Llívia. Els dos vehicles han topat frontalment a la LP-9221 just a l'accés de la capital del Segrià.

La víctima mortal és el conductor del turisme. Els sis ferits són menors que anaven en l'autocar. Han estat traslladats a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida amb ferides lleus.

L'accident ha passat cap a les tres de la tarda, en un revolt de la carretera. Els Mossos d'Esquadra investiguen les causes de l'accident.

 

El punt on ha passat l'accident

El xoc ha obligat a tallar la via fins passades les set de la tarda.

Cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i set unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) han anat al lloc dels fets.


Segon accident mortal al Segrià

El conductor d'una motocicleta ha mort aquest divendres al vespre en un xoc frontal amb un turisme a Alcoletge, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. L'accident s'ha produït poc abans de tres quarts de vuit a l'A-2, a l'alçada del punt quilomètric 466,9.

Com a conseqüència del xoc, ha mort el conductor del vehicle de dues rodes.

Fins al lloc del sinistre, s'hi han desplaçat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). 

Amb aquestes dues víctimes mortals, ja són 51 les persones que aquest any han perdut la vida com a conseqüència d'un accident de trànsit a la xarxa viària interurbana.

 

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut