Un home mor en llançar-se des d'un pis en flames a Santa Coloma de Gramenet
La víctima ha caigut d'un tercer pis, tot i viure a l'entresòl, degut al desnivell del terreny a la part posterior de l'edifici
Santa Coloma de Gramenet

Un home mor en caure des d'un pis en flames a Santa Coloma de Gramenet

L'home ha caigut de tres pisos d'alçada quan intentava fugir del foc despenjant-se per la finestra

Actualitzat

Un home ha mort en llançar-se des d'un pis que s'ha incendiat aquesta matinada a Santa Coloma de Gramenet.

Els Bombers de la Generalitat ha acudit a l'avís d'incendi d'un habitatge que han rebut a la 1.06 de la matinada. El foc ha cremat totalment una habitació i el passadís del pis ubicat a l'entresol tercera del número 105 del carrer de la Font de l'Alzina, de Santa Coloma de Gramenet

 

 

.Arran de l'incendi, un home de 37 anys s'ha precipitat des del pis afectat i ha resultat ferit molt greu. Segons alguns testimonis, l'home s'ha despenjat per la finestra, fins que no ha aguantat més, i ha caigut, mentre els veïns buscaven trobar alguna cosa per amortiguar la caiguda. La víctima s'ha precipitat des de l'alçada d'un tercer pis degut al desnivell del terreny a la part posterior de l'edifici, malgrat viure a l'entresòl.

 

 


La víctima s'ha despenjat fins a caure de la finestra després que s'incendiés el pis
 

 

Ha estat atès i traslladat amb ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), en estat crític a l'Hospital Germans Trias i Pujol, de Badalona, Can Ruti, on finalment ha mort. 

En l'extinció hi han treballat quatre dotacions dels Bombers, que han donat l'incendi per controlat cap a 2/4 de 2 de la matinada. També s'hi han desplaçat dues ambulàncies del SEM, la Policia Local i tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, els quals s'han fet càrrec de la investigació dels fets.

ARXIVAT A:
Bombers
Anar al contingut