Agents de policia desplegats pels carrers de Würzburg després de l'atac (Reuters)
Agents de policia desplegats pels carrers de Würzburg després de l'atac (Reuters)
Alemanya

Un home mata tres vianants a la ciutat alemanya de Würzburg i en fereix almenys sis més

La policia ha ferit l'atacant abans de detenir-lo, però la seva vida no corre perill

RedaccióActualitzat

Un home armat amb un ganivet ha atacat aquesta tarda  diversos vianants en un carrer de la ciutat alemanya de Würzburg, al nord de Baviera.

Segons ha informat la policia, hi ha tres víctimes mortals i almenys sis ferits. L'atacant, un home de 24 anys, ha rebut un tret de la policia però està fora de perill:

"Fets en lloc d'especulacions: l'atac d'un somali de 24 anys ha matat tres persones i n'ha ferit d'altres, algunes de gravetat. L'home, que viu a Würzburg, ha rebut un tret de la policia, però la seva vida no està en perill."

 

 

L'atac ha estat pocs minuts abans de les cinc de la tarda. Sense cap raó aparent, l'home ha atacat amb un ganivet de forma indiscriminada les persones amb què s'anava trobant al carrer. 

Segons la declaració de testimonis dels fets, alguns vianants s'han enfrontat a l'atacant per impedir que ferís més persones i han aconseguit encerclar-lo abans que hi arribés la policia.

Quan han arribat els agents, li han disparat un tret a la cama i després l'han detingut. Segons el comunicat policial, la seva vida no corre perill.

Poca estona després s'han distribuït vídeos de l'atac a les xarxes socials on es podia veure el presumpte atacant descalç i amb un llarg ganivet a la mà. La policia ha demanat que no es comparteixin fotografies ni vídeos dels fets per respectar la privacitat de les víctimes. 

La policia ha descartat que l'atacant tingués una motivació terrorista: 

 

 

 

La policia ha confirmat la mort de tres persones i un nombre indeterminat de ferits de diversa gravetat
La policia ha confirmat la mort de tres persones i un nombre indeterminat de ferits de diversa gravetat (Reuters)

 

ARXIVAT A:
Alemanya
Anar al contingut