Els ferits traslladats a l'hospital de la Universitat de Campinas
Els ferits traslladats a l'hospital de la Universitat de Campinas
Campinas

Un home mata dotze persones, entre elles la seva dona i fill, en una festa de Cap d'Any al Brasil

L'agressor, de 40 anys, estava en procés de divorci de la seva exparella i no acceptava la separació

RedaccióActualitzat

Un home ha irromput, aquesta matinada, en una festa de Cap d'Any a la ciutat brasilera de Campinas i ha matat a trets dotze persones, entre elles la seva exdona i el seu fill de nou anys, abans de suïcidar-se, segons ha informat la policia. L'agressor, de 40 anys, estava en procés de divorci de la seva exparella i no acceptava la separació.

L'homicida, el nom del qual no s'ha divulgat, ha saltat el mur d'una residència a Jardim Aurélia, barri de Campinas, ciutat de l'interior de l'estat de Sao Paulo, abans d'envair la sala principal i començar a disparar indiscriminadament amb una pistola.

A més de les dotze víctimes de la mateixa família, l'atacant ha deixat tres persones ferides, que han estat ingressades a l'hospital de la Universitat de Campinas.

Al final l'homicida ha disparat contra el seu cap. Al costat del seu cos han trobat un carregador amb munició extra per a la seva pistola.

Del total de víctimes, onze han mort a l'habitatge en què se celebrava la festa i una a l'hospital; nou eren dones i dos homes, a més del menor d'edat.

Anar al contingut