Sòria

Un home mata a trets d'escopeta la seva exdona a Sòria i després prova de treure's la vida

Un tret d'escopeta, segons sembla de canons retallats, efectuat des d'un tot terreny ha acabat amb la vida d'una dona de 38 anys, divorciada recentment i d'origen brasiler. Els fets han tingut lloc quan la dona es dirigia a un despatx d'advocats al centre de Sòria. El suposat autor del tret, un home de 49 anys que s'havia casat amb la víctima el 2001 i amb qui tenia un fill de 5 anys, ha estat trobat per la policia poc després a pocs quilòmetres de Sòria a l'interior del vehicle tot terreny ferit d'un tret a la boca però encara amb vida. El presumpte homicida ha esta traslladat d'urgència per una ambulància del 112 a l'Hospital Santa Bárbara de la capital.

Actualitzat

Els fets han tingut lloc poc abans de les onze del matí al número 5 del carrer de San Juan de Rabanera, en una cantonada, prop de la plaça Major de Sòria i de la Casa Consistorial, on la policia ha trobat un únic cartutx d'escopeta, segons ha explicat el subdelegat del govern, Germán Andrés. La víctima ha rebut un tret al coll que li ha causat la mort pocs minuts després.

Des d'un principi la investigació s'ha centrat en el marit de la difunta, de qui s'havia divorciat recentment i amb qui s'havia casat el 2001, quan la dona va obtenir la nacionalitat espanyola i amb qui tenia un fill de 5 anys.

El marit, de 49 anys, veí de Soria i natural d'un poble de la província, ha estat trobat al càmping Fuente de La Teja, situat a escassos quilòmetres de la capital per les forces i cossos de seguretat de l'Estat que estaven pentinant la província per buscar el suposat autor de la mort de la dona de 38 anys i d'origen brasiler.

Intent fallit de suïcidi

L'home, J.F.B., ha estat trobat a l'interior del seu vehicle tot terreny, que conduïa en el moment dels fets, després que s'hagués disparat un tret a la boca amb la mateixa escopeta que va utilitzar per a l'assassinat de la seva exdona cap a les onze del matí.

La seva localització s'ha produït a les 13.20 hores i ha estat traslladat d'urgència per un ambulància del 112 fins a l'Hospital Santa Bárbara de la capital, segons ha indicat la subdelegació del govern.

La dona brasilera assassinada a Sòria és la tercera víctima mortal per violència domèstica aquest any i la segona d'origen llatinoamericà.

El passat dia 21 es va registrar el primer cas de l'any, quan va morir una dona de 41 anys a Miguelturra, a Ciudad Real, a mans del seu exmarit, que després es va suïcidar.

Una altra dona, de nacionalitat equatoriana, va ser assassinada també pel seu marit el dissabte 27 de gener a Palma de Mallorca, així com l'home que l'acompanyava al seu domicili.

Anar al contingut