A la zona s'havia desplegat un ampli dispositiu policial i un helicòpter dels Mossos sobrevolava el barri
A la zona s'havia desplegat un ampli dispositiu policial i un helicòpter dels Mossos sobrevolava el barri

Fuig l'home que s'havia atrinxerat en un pis a Barcelona després de disparar a dues persones

Els Mossos continuen la recerca de l'autor dels trets i han ampliat el dispositiu a altres zones

Actualitzat

Efectius del Grup d'Intervenció Especial (GEI) dels Mossos d'Esquadra han entrat passades les set del vespre a l'edifici on presumptament s'havia atrinxerat un home després de ferir dues persones amb una arma de foc. Dins l'edifici no hi han trobat ningú.

Després d'un dispositiu policial que ha durat més de tres hores abans d'accedir a l'immoble, els Mossos d'Esquadra s'han trobat que l'habitatge era buit. Ara la policia busca l'home, que hauria fugit de la zona després dels trets

 

La policia manté un ampli dispositiu al districte de Sant Martí de Barcelona per detenir l'autor dels trets. Pensaven que era dins un pis del passatge Foret, entre el carrer Maresme i el carrer Pere IV, des de primera hora de la tarda per algunes informacions que havien rebut.

Segons han explicat fonts policials, els dos ferits han estat traslladats a l'hospital però no estan en estat crític. Un dels ferits està ingressat a l'Hospital del Mar i el segon, a l'Hospital de Sant Pau.

L'home hauria ferit amb una arma de foc dues persones abans de tancar-se en un pis del districte de Sant Martí
L'home ha ferit amb una arma de foc dues persones (CCMA/ Núria Amat)

L'operatiu dels Mossos per detenir l'agressor s'havia ubicat entre el carrer Maresme i el carrer Pere IV, al barri del Besòs i el Maresme de Barcelona. Efectius dels GEI han envoltat l'edifici i s'ha acordonat una zona més àmplia per evitar que els curiosos s'hi acostessin. 

A la zona hi ha desplegat un ampli dispositiu policial i un helicòpter dels Mossos sobrevola el barri
A la zona hi ha desplegat un ampli dispositiu policial i un helicòpter dels Mossos sobrevola el barri (CCMA/ Núria Amat)

Hi ha nombrosos efectius policials desplegats al barri, amb presència de membres de GEI i dels ARRO. I un helicòpter dels Mossos sobrevolava el barri.

Després d'entrar a l'edifici i no trobar el sospitós, s'ha ampliat la zona de recerca. 

Anar al contingut