Castelló d'Empúries

Un home de nacionalitat francesa ingressa en estat crític a l'Hospital Josep Trueta de Girona com a conseqüència d'un llamp

Com a conseqüència de les fortes tempestes de dijous, a Empuriabrava, a l'Alt Empordà, un home francès d'uns 50 anys ha hagut de ser ingressat a la unitat de cures intensives de l'Hospital Josep Trueta de Girona després que li caigués un llamp mentre era a la platja. Des de l'Ajuntament alerten de la perillositat d'aquesta platja quan hi ha tempestes.

Actualitzat
Un llamp que ha caigut durant les intenses tempestes de dijous ha ferit greument un home a la platja de la Rubina, a Castelló d'Empúries. La víctima té 50 anys i és de nacionalitat francesa.

El llamp li va caure al damunt quan se n'anava de la platja de la Rubina, on el va sorprendre la tempesta. L'home va patir una parada cardiorespiratòria i va perdre el coneixement, circumstància que va alertar les persones que hi havia a la zona i el socorrista de la Creu Roja que feia guàrdia a la caseta de la platja. Està ingressat a l'UCI, en estat crític, a l'Hospital Josep Trueta de Girona.

Fa dos anys, a la platja de Sant Pere Pescador, molt similar a la de la Rubina, va passar un succés semblant.


Anar al contingut