Atletisme

Un home de 45 anys mor en acabar la marató de Barcelona

Un corredor aficionat de 45 anys, X. J., ha mort a causa d'una aturada cardíaca a l'Hospital Clínic de Barcelona després d'haver completat la marató d'aquest diumenge a la capital catalana. L'home pertanyia a un club atlètic i era un expert en curses populars, segons l'organització.

Actualitzat
Un corredor aficionat de 45 anys, X. J., ha mort a causa d'una aturada cardíaca a l'Hospital Clínic de Barcelona després d'haver completat la marató d'aquest diumenge a la capital catalana.

L'organització de l'esdeveniment ha informat en un comunicat que X. J. era veí de l'Hospitalet de Llobregat, que formava part de l'AESE Running Club i que tenia molta experiència en curses populars. Tot just havia arribat a la meta, amb un temps de 4:05:10, quan ha patit un defalliment. La Creu Roja l'ha atès d'urgència en el mateix punt d'arribada i l'ha traslladat al Clínic, on ha mort.

L'Ajuntament de Barcelona ha disposat un servei d'atenció psicològica per als familiars en cas que el necessitin i ha expressat, juntament amb l'organització de la marató, el seu condol a la família i els amics de la víctima.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut