Un moment de la manifestació d'aquest 8M a Barcelona (ACN / Miquel Codolar)
Un moment de la manifestació d'aquest 8M a Barcelona (ACN / Miquel Codolar)

Un home ataca amb gas pebre cinc dones a la manifestació del 8M a Barcelona

El presumpte agressor està investigat per un delicte lleu de lesions

Actualitzat

Cap al final de la manifestació estàtica que s'ha fet a Barcelona aquest 8 de març, un home ha atacat un grup de cinc manifestants, a les quals ha llançat gas pebre, segons ha avançat Betevé i ha confirmat TV3.

Les cinc dones, que han rebut atenció per part del Sistema d'Emergències Mèdiques, han presentat denúncia contra l'agressor.

Segons Betevé, poc abans de les vuit, un home ha intentat accedir a un dels espais no mixtos de la concentració, a prop del carrer Diputació. Algunes de les manifestants li han demanat en diverses ocasions que marxés i, després, l'home ha tret l'esprai i les ha ruixat.

La Guàrdia Urbana ha retingut el presumpte agressor. Tot i que no ha estat detingut, sí que ha quedat com a investigat per un delicte lleu de lesions.

La manifestació d'aquest 8M a Barcelona, convocada per la plataforma Vaga Feminista, ha agrupat més de 3.000 persones al Passeig de Gràcia.

La portaveu del PP al Congrés, Cuca Gamarra, s'ha referit a aquesta agressió i a l'atac contra el mural feminista d'Alcalá de Henares i ha assegurat que està "enormement" preocupada per aquests fets, perquè "no hi ha lloc per a la violència i l'enfronament davant del que han de ser avenços socials. La diputada popular ha reclamat "educar en tolerància i respecte" per evitar fets com aquests.

 

Imatge de la manifestació d'aquest 8M a Barcelona (EFE / Enric Fontcuberta)

 

ARXIVAT A:
8MFeminismePolicial
Anar al contingut