Localització del municipi on han passat els fets
Localització del municipi on han passat els fets
París

Un home apunyala un policia i la seva dona en una localitat prop de París

L'assaltant va ser abatut després d'atrinxerar-se a casa seva un cop comesos els crims

Actualitzat

Les autoritats franceses investiguen les motivacions que han portat un individu a apunyalar un policia i la seva parella aquest dilluns a la nit a Magnanville, a cinquanta quilòmetres de París. Un home ha apunyalat el policia Jean-Baptiste Salvint davant de casa seva i, després, s'ha tancat al domicili amb la parella de l'agent i un nen de tres anys.

La policia ha acordonat l'habitatge, l'ha assaltat i ha mort l'agressor. Quan els agents del cos d'elit policial han assaltat la casa han trobat el cos sense vida de la dona i un nen de tres anys sa i estalvi.

El portaveu del Ministeri de l'Interior francès, Pierre-Henry Brandet, ha explicat que encara no es coneixen ni el perfil psicològic de l'autor del crim ni tampoc què l'hauria portat a assassinar dues persones. Algunes fonts asseguren que l'agressor hauria cridat "Al·là és gran" durant l'atac.

Aquesta nova acció terrorista enrareix encara més la situació de França, un país en permanent alerta després dels atemptats de París del novembre passat. El president François Hollande ja ha convocat una reunió d'urgència.

Anar al contingut