L'atac ha estat a la zona de Streatham
Londres

Un home abatut per la policia després d'haver apunyalat diverses persones a Londres

La policia londinenca ho investiga com un acte relacionat amb el terrorisme

Actualitzat

Un home ha estat abatut per la policia després d'haver apunyalat diverses persones a Londres. Els fets han passat en un carrer comercial del districte de Streatham, al sud de la ciutat, a primera hora de la tarda. 

La zona s'ha omplert de seguida d'agents armats i de serveis d'emergències. La policia Metropolitana demana a la ciutadania que eviti l'àrea i ha informat en un tuit que l'incident s'investiga com un acte relacionat amb el terrorisme

 

 

En un missatge posterior, la policia ha confirmat que l'home abatut, que estava sota vigilància policial, ha mort. L'home, que portava una armilla explosiva falsa, havia estat recentment a la presó per delictes de terrorisme.

 

 

La policia, a la zona on hi ha hagut l'atac (Reuters) (Antonio Bronic/Reuters)

 

La policia també ha confirmat que hi ha almenys tres ferits d'arma blanca, un dels quals en estat greu. Alguns testimonis expliquen que han vist un home amb un ganivet i també que s'han sentit tres trets.

Diversos usuaris han recollit imatges de la zona on s'ha produït l'atac: 

 

 

 

L'alcalde de Londres, Sadiq Khan, ha fet un comunicat via xarxes socials en què diu que els terroristes no aconseguiran dividir la societat i destruir el seu estil de vida.

 

 

Boris Johson, primer ministre del Regne Unit, ha volgut donar les gràcies als serveis d'emergència que han cobert l'incident i ha declarat que els seus pensaments estan amb els ferits per l'atemptat:

 

 

 

Últims atemptats a Londres

L'anterior atemptat a la capital britànica va passar el mes de novembre, quan la policia metropolitana va matar a trets un terrorista que es disposava a escampar el caos al pont de Londres, el mateix escenari on fa dos anys i mig va haver-hi un altre atemptat. Dues persones hi van morir i tres van resultar ferides durant l'atac.

 

 

 

 

Incident a Gant

Poc després de l'atac a Londres també s'ha conegut que hi ha hagut un incident a la ciutat belga de Gant. 

Un home ha resultat ferit lleu pels trets de la policia belga. L'home, segons diversos testimonis, portava un ganivet a la mà i havia amenaçat alguns vianants.

La fiscalia ha iniciat una investigació per aclarir els fets.

ARXIVAT A:
Terrorisme
Anar al contingut