Valladolid

Un grup d'homes armats assalta una casa amb els habitants a l'interior

Un grup d'homes encaputxats i armats amb escopetes de canó retallat i un ganivet han assaltat una casa quan els seus habitants es trobaven a l'interior. Després d'intimidar i colpejar el propietari i la seva família per saber on tenien els diners, el grup d'assaltants ha fugit. En total s'han endut uns 9.000 euros, joies i targetes de crèdit. Els fets s'han produït a la urbanització Coto del Cardiel, dins del municipi de Viana de Cega, a uns vint quilòmetres de Valladolid. La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació.

Actualitzat

Tot ha passat a primera hora del matí. El grup d'assaltans, format per tres o quatre persones, ha entrat a la casa. Un cop dins han colpejat el propietari i han amenaçat la dona i la filla per saber on amagaven els diners. D'aquesta manera s'han apoderat d'uns 9.000 euros, a més de joies i targetes de crèdit. Després s'han donat a la fuga.

Més tard, el Centre Operatiu de Serveis de la Guàrdia Civil ha rebut l'avís sobre un robatori amb violència i intimidació comès a la urbanització de Coto del Cardiel. La Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Valladolid s'ha fet càrrec del cas per identificar i detenir els autors de l'assalt, amb el suport de l'equip de Policia Judicial de la localitat de Laguna de Duero.

Anar al contingut