Un grup d'experts assessorarà l'Ajuntament de Barcelona sobre la connexió dels tramvies per la Diagonal

Un grup d'experts assessorarà l'Autoritat del Transport Metropolità sobre la connexió dels tramvies per la Diagonal de Barcelona, entre Francesc Macià i les Glòries. Segons ha sabut Catalunya Ràdio, les administracions ja han redactat un document que defineix com hauria de ser en un futur el transport col·lectiu en superfície per aquesta avinguda.

Actualitzat
L'Autoritat del Transport Metropolità contractarà un grup d'experts per assessorar la connexió dels tramvies per la Diagonal de Barcelona, entre Francesc Macià i les Glòries. Segons Catalunya Ràdio, les administracions ja han redactat un document que defineix, amb l'horitzó de l'any 2014, l'esquema del transport col·lectiu en superfície per l'avinguda Diagonal.

L'oficina de tècnics certificarà que les propostes de remodelació de l'avinguda que presentarà l'Ajuntament compleixen els requeriments funcionals per fer passar el tramvia per la nova plataforma de transport públic. També assessorarà l'ATM sobre les novetats tecnològiques que caldrà introduir a la xarxa, com ara la circulació de tramvies sense catenària.

El contracte d'assessorament inclou també el seguiment de la gestió de la doble xarxa de tramvies actual. El Trambaix i el Trambesòs han transportat aquest any uns 24 milions de viatgers.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut