Girona

Un grup de persones empeny el trenet de Girona, que relliscava per la pluja

RedaccióActualitzat

Les persones que aquest divendres disfrutaven d'una ruta panoràmica per Girona amb el trenet turístic no s'imaginaven que la visita els oferiria una emoció afegida.

Quan han arribat a un pendent pronunciat, el trenet no podia tirar endavant. Ha quedat parat a mitja pujada. Sembla que, a causa de la pluja, les rodes relliscaven i era impossible circular amb tota la càrrega.

En aquell moment han passat uns estudiants de la Universitat de Girona que, davant dels turistes inamovibles, ben asseguts al tren, han empès els vagons perquè poquessin arribar dalt del pendent.

Així parla de les deficiències del trenet turístic Martí Terés, regidor d'Esquerra Republicana a la ciutat:

 


L'ajuntament de Girona ha sortit en defensa d'aquesta atracció turística i ha explicat que l'incident d'avui ha estat perquè recentment s'havia canviat el tren de manera temporal.

De totes maneres, veient que la visita per la ciutat es feia dificultosa, l'Ajuntament ha decidit anul·lar la passejada.

Nou tren turístic a Girona des del 2013

Girona va estrenar el nou trenet turístic pel centre de la ciutat el 2013. El servei, que s'anomena Girona City Tour, tenia com a novetat destacada dues parades, una al pont de Pedra i una altra a l'estació de tren coincidint amb l'arribada del tren d'alta velocitat.

El tren ofereix les millors vistes de la ciutat: la zona medieval i el call. I amb les autoguies permet descobrir la historia de la capital del Gironès.

Anar al contingut