Un grup de gallines van matar a cops de bec una guineu que havia entrat al corral
França

Unes gallines acorralen i maten a cops de bec una guineu que s'havia colat al corral

Segons el cap d'explotació de la granja, les gallines feia mesos que convivien i el fet que la guineu fos jove i inexperta la va debilitar i hauria afavorit l'atac de l'aviram

RedaccióActualitzat

Uns gallines van matar a cops de bec una guineu que havia entrat al seu corral i que hi va quedar atrapada. En l'atac no va morir cap gallina.

La nit del 6 al 7 de març, una guineu va entrar en una granja de l'escola agrícola Le Gros Chêne, al nord de França. Segons explica Ouest-France, ho va fer per una de les portes d'accés de la zona de cria de gallines ponedores abans que les portes es tanquessin automàticament, al capvespre.

Pascal Daniel, cap de l'explotació, explica que, com cada matí, van visitar el galliner per comprovar que tot estava bé i verificar si tenen prou aigua i menjar, i van trobar la guineu morta en un racó.

" Va ser un atac en grup. La van matar a cops de bec. Sembla que l'animal va quedar envoltat i després va morir en un racó de la nau, on hi ha unes 6.000 gallines."

 

Pascal Daniel, cap de l'explotació, ha explicat a France 3 que és un fet extremadament inusual.

"L'aviram es va tirar sobre la guineu, que es va espantar per la gran quantitat de gallines que la van envoltar. Les gallines han estat juntes durant més de set mesos i potser han après a defensar-se."

 

El gestor de la granja assegura que no és la primera vegada que un animal hi entra sense ser convidat. Ha passat amb coloms o amb diversos depredadors. Fa un any i mig va entrar una altra guineu, però aquella vegada les gallines no van tenir tanta sort.

L'inusual és que les gallines actuïn en grup. Potser va ser així perquè feia mesos que convivien al mateix espai. També s'apunta que el fet que la guineu fos jove i inexperta la va debilitar i va afavorir l'atac de les gallines.

ARXIVAT A:
Viral
Anar al contingut