La policia evacua alguns dels assistents a la festa on han mort assassinades 13 persones a l'estat de Veracruz, a Mèxic (Reuters
La policia evacua alguns dels assistents a la festa on han mort assassinades 13 persones a l'estat de Veracruz, a Mèxic (Reuters)
Veracruz

Un grup armat irromp en una festa i mata 13 persones a Veracruz, Mèxic

Els assaltants volien emportar-se un home de la festa i, davant l'oposició dels assistents, han disparat indiscriminadament

RedaccióActualitzat

Un grup d'homes armats ha assassinat 13 persones durant una festa privada en un restaurant de la ciutat de Minatitlán, a l'estat mexicà de Veracruz. Segons sembla, els agressors volien endur-se una persona, però dels assistents han intentat impedir-ho. La resposta dels assaltants va ser disparar indiscriminadament contra totes les persones que hi havia en aquell moment al restaurant.

Les 13 víctimes són set homes, cinc dones i un nen. La policia busca ara els autors d'aquest violent atac.

Els fets han passat a la ciutat de Minatitlán, on hi ha una refineria de petroli, una zona marcada per la violència i el crim organitzat.

La regió de Veracruz fa anys que viu una onada de violència i el principal delicte que s'hi comet és el segrest, sobretot de persones que treballen en la indústria petrolera, metges, mestres o ramaders.

Veracruz on operen, com a mínim, tres càrtels de la droga, també és l'escenari de les lluites entre clans pel control de les rutes dels migrants i del tràfic de drogues.

Anar al contingut