La gossa que va protegir un avi amb alzheimer (Ajuntament de Borriana)
La gossa que va protegir un avi amb alzheimer (Ajuntament de Borriana)

Un gos sense amo protegeix tota la nit un avi amb Alzheimer perdut a Borriana

Actualitzat

La policia local de Borriana, a Castelló, ha viscut una història bonica. Tot ha començat quan una família els ha alertat de la desaparició d'un home de 75 anys, malalt d'Alzheimer.

Com és habitual, s'ha activat un dispositiu de recerca en què han participat, a més de la policia local de Borriana, agents de la Guàrdia Civil i de policies de les poblacions properes. Les tasques, que han durat tota una nit, han acabat amb èxit aquest divendres al matí, quan han trobat l'avi. Però la sorpresa ha arribat quan s'han adonat que un gos l'acompanyava.

Es tracta d'un gos petaner, de mida mitjana i sense amo, que segons assegura l'agència Europa Press ha passat tota la nit al costat de l'avi, protegint-lo. L'animal, fins i tot, ha volgut pujar a l'ambulància per acompanyar l'avi, que estava desorientat i tenia una hipotèrmia lleu, quan se l'emportaven.

El regidor de Borriana Javier Gual ha agraït la feina de la policia local, una feina, ha dit, que aquest cop ha tingut "una col·laboració improvisada i tan especial per a un final feliç".

La família de l'avi ja s'ha interessat per adoptar l'animal.

ARXIVAT A:
Alzheimer
Anar al contingut