Un gol del Basilea en el minut 90 impedeix la classificació del València per a la segona fase

El València estava classificat per a la segona fase de la Lliga de Campions, però, en el minut 90, Ergic va fer el seu segon gol i va acabar empatant el partit amb el Basilea. El partit no es va assemblar en res al 6 a 2 de Mestalla. El Basilea es va avançar en el minut 32, però, en la jugada següent, Baraja va empatar el partit. Curro Torres va avançar el València ben entrada la segona part. El mateix home que va fer el primer gol suís, Ergic, va empatar el partit poc abans que l'àrbitre xiulés el final. Al mateix grup, Spartak de Moscou, 1 - Liverpool, 3, amb un "hat trick" de Michael Owen.

El Basilea es va avançar en el marcador a la mitja hora de joc mitjançant Ergic. L'avantatge, però, va ser efímer, perquè Rubén Baraja va empatar el partit quatre minuts després amb un xut des de fora de l'àrea que va tenir la col·laboració del porter del Basilea, Zuberbuler, que no va estar gaire afortunat. Una bona passada a l'interior de l'àrea de De los Santos la va recollir en carrera el lateral dret Curro Torres i va posar amb força la punta de la bota creuant la pilota a la sortida del porter suís. El Basilea va empatar en el minut 87. Una badada defensiva la va aprofitar el mateix autor del primer gol, Ergic, per empatar a les acaballes del partit. A la resta de la jornada, al grup A Arsenal, 1 - Auxerre, 2 Borussia Dortmund, 1 - PSV Eindhoven, 1 I al grup D, Olympique de Lió, 3 - Inter de Milà, 3 Ajax, 1 - Rosenborg, 1