Hoquei patins

Un gol de Teixidó a tres minuts del final dóna la victòria al Barça davant el Blanes (1-0)

El Barça Sorli Discau ha estat a punt de deixar-se dos punts en la visita del Blanes al Palau, però un gol de Teixidó a tres minuts del final ha donat la victòria al conjunt de Quim Paüls. L'enfrontament ha estat molt obert i molt igualat gràcies sobretot a l'actuació dels porters dels dos conjunts. Les pilotes enviades als pals, els penals desaprofitats i la gran quantitat d'ocasions han convertit el 0-0 en un marcador irreal fins que el xut de Teixidó ha trencat la igualada. El Blanes podria haver empatat en l'últim segon, però Egurrola ha estat de nou molt encertat i ha evitat el gol visitant, deixant els tres punts per als de casa.

Amb la victòria, el Barça continua com a ferm líder de l'OK Lliga mentre que el Blanes podria perdre la quarta posició.