Un gol de Pinilla en l'últim minut dóna la victòria al Nàstic davant l'Eibar

El Nàstic ha aconseguit la victòria per 3 gols a 2, davant l'Eibar, un dels candidats a jugar l'any vinent a Primera. Un gol de Diego Torres en el minut 3, avançava els locals en el marcador, però dos gols consecutius de l'Eibar, d'Alberto Suárez i Garitano, avançaven l'Eibar. L'empat a dos ha arribat en un penal transformat pel mateix Diego Torres en el minut 53. I quan ja semblava tot dat i beneït, Pinilla, en l'últim minut, ha establert el definitiu 3-2 amb una rematada de cap. Precisament aquesta setmana s'ha parlat sobre el veterà jugador, que tot apunta que seguirà un any més al club grana. Amb aquests tres punts, els tarragonins consoliden una excel·lent temporada en el retorn a la Segona Divisió.

El Nàstic i l'Eibar han ofert un bon espectacle. Els tarragonins s'han avançat en el marcador amb un cop de cap de Diego Torres quan només s'havien jugat quatre minuts. En el 38, Suárez, en un perfecte llançament de falta, ha fet l'empat a un. I dos minuts més tard Garitano, amb un xut des de fora de l'àrea, ha marcat el segon de l'equip revelació de la Lliga. Ja en el segon temps, en el minut 50, un cop de cap de Bolo l'ha desviat amb la mà dins de l'àrea Fagoaga. L'àrbitre ha assenyalat el penal i ha expulsat el jugador de l'Eibar, que ha hagut de jugar 40 minuts amb un home menys. Diego Torres, amb gran habilitat, ha aconseguit l'empat a dos i ja ha fet nou gols a la Lliga. El gol de la victòria del Gimnàstic ha arribat en l'últim minut del temps reglamentari, amb un cop de cap de Pinilla.