Segona divisió

Un gol de Maikel en temps d'afegit dóna els tres punts al Terrassa

El Terrassa ha aconseguit una importantíssima victòria per 0-1 a camp de l'Alabès. Maikel ha fet el gol de la victòria en temps afegit, després que l'equip d'Enrique Martín havia desaprofitat bones ocasions durant tota la segona part. Tres punts, sens dubte, d'un gran valor per al Terrassa.

El partit no ha començat gaire bé per als egarencs. Unes mans innocents d'Hèctor Besora en el minut 4 de partit han estat sancionades amb penal per l'àrbitre andalús Castillo Estévez. La pena màxima l'ha llançat Téllez, però Morales ha respost amb una excel·lent aturada. És el sisè penal que falla l'equip basc aquesta temporada. L'exespanyolista Quique de Lucas ha portat l'ensurt a l'equip egarenc. El primer xut del Terrassa ha arribat en el minut 44, però Gaspercic ha aturat sense problemes. Ja en el temps afegit, Kiko ha estat expulsat després d'un frec a frec a l'interior de l'àrea abans del llançament d'una falta i ha deixat els bascos amb 10 jugadors. El Terrassa, en la segona meitat, ha sabut aprofitar la superioritat. Xavier Molist, de cap, en el minut 46, i Ismael, a la sortida d'un córner, han enviat la pilota fora. Però tota la sort que els ha faltat l'han tingut en el temps afegit. En un ràpid contraatac, una centrada de Monty l'ha rematat Maikel i ha superat Gaspercic. Un gol que s'ha celebrat, i molt, a la banqueta egarenca. El croat Vucko podria haver empatat el matx en l'última jugada del partit, però la seva rematada l'ha aturat Morales.