Futbol

Un Girona ofegat pels deutes rep el Numància disposat a allargar la bona ratxa de resultats

Els problemes econòmics del Girona, tot i ser molt greus, no han de ser una excusa per frenar l'excel·lent ratxa de resultats que travessa el conjunt de Montilivi a la Lliga. L'equip de Montilivi rep diumenge el Numància just la mateixa setmana en què la plantilla ha denunciat els nombrosos cobraments que els deu el club. Malgrat tot, els homes de Narcís Julià, que fa cinc jornades que no perden, estan totalment disposats a allargar aquesta bona trajectòria per acostar-se una mica més a la salvació. Davant seu tindran un Numància que ha perdut empenta i que lluita de nou per reenganxar-se al tren de l'ascens.

Actualitzat
Malgrat tots aquests impagaments, la plantilla del Girona sap discernir entre els problemes econòmics del club i els objectius esportius de l'entitat. És per això que els jugadors blanc-i-vermells han d'aprofitar el dolç moment que travessen -cinc jornades imbatuts- per deixar enrere aquest contratemps que els afecta i acostar l'equip a la salvació.

Narcís Julià és optimista i creu que els seus homes "han sabut diferenciar les coses" per tal de centrar-se en la visita diumenge del Numància a Montilivi. La prova més clara és que els deutes ja fa mesos que s'allarguen i l'equip sempre ha donat el millor de si. 

L'equip de Sòria, però, no els posarà les coses fàcils ja que els de Gonzalo Arconada arriben després d'haver perdut pistonada i, per tant, amb l'obligació de guanyar i acostar-se als capdavanters de Segona.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut