Pla general d'un dels efectius dels Bombers de la Generalitat fent tasques d'extinció d'un incendi de vegetació a Bellver de Cerdanya…
Pla general d'un dels efectius dels Bombers de la Generalitat fent tasques d'extinció d'un incendi de vegetació a Bellver de Cerdanya. Imatge facilitada pels Bombers de la Generalitat el 5 de febrer de 2020 (Horitzontal).

Un foc crema marges de vegetació al municipi de Bellver de Cerdanya, a la banda dreta de la carretera de Meranges

ACN Bellver de Cerdanya.-Un incendi crema aquest dimecres marges de vegetació al nucli d'Éller, que pertany a Bellver de Cerdanya, i a prop de la banda dreta de la carretera que va fins a Meranges (Cerdanya), concretament al seu pas pel quilòmetre 6,5 d'aquesta via. Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís pocs minuts després de dos quarts de quatre de la tarda i han enviat fins al lloc sis dotacions terrestres i dos mitjans aeris, els quals estan treballant en les tasques d'extinció del foc. Tot i que de moment no es dona per controlat, està baixant d'intensitat i, a més, s'està reduint el vent que bufa a la zona, segons han indicat des dels serveis d'emergències.

Anar al contingut