Un ferri naufraga al llac Victòria, a Tanzània, i deixa almenys 131 morts

RedaccióActualitzat

Tragèdia a Tanzània. Almenys 131 persones han mort en el naufragi d'un ferri al llac Victòria. El naufragi hauria passat a pocs metres d'arribar a port.

Les autoritats han trobat una quarantena de supervivents, però encara hi ha desenes de desapareguts, cosa que fa pensar que el balanç de víctimes mortals augmentarà.

No se sap el nombre exacte de persones que hi havia a l'embarcació, perquè la companyia que l'operava diu que un dels ofegats seria l'encarregat de vendre els bitllets.

Els testimonis del sinistre diuen que l'embarcació transportava unes 400 persones, tot i que tenia una capacitat de 100 passatgers.

 

El govern tanzà, que ha decretat tres dies de dol oficial, ha ordenat detenir els treballadors que s'encarregaven de supervisar el ferri.

No és el primer cop que hi ha un accident d'aquest tipus a Tanzània. El 1996 es va enfonsar un altre ferri a la mateixa regió i hi van morir 500 persones.

El 2012, un vaixell sobrecarregat es va enfonsar a l'oceà Índic, entre les costes de Tanzània i l'illa de Zanzíbar. Hi van morir 145 persones.

Anar al contingut