Bilbao

Un ferit molt greu i tres detinguts en els incidents a Bilbao després del partit de futbol entre l'Athletic i el Schalke 04

Un jove ha resultat ferit molt greu per un cop de pilota de goma de l'Ertzaintza i tres persones han estat detingudes en els incidents registrats a Bilbao, després del partit de futbol que va enfrontar dijous a la nit l'Athletic i el Schalke 04, segons han informat fonts d'Interior i del Servei Basc de Salut-Osakidetza.

RedaccióActualitzat
En el marc d'aquests incidents van ser detinguts un menor de 16 anys i un jove de 22. Un altre home de 51 anys va ser detingut també als voltants de San Mamés, on es va saltar el cordó de seguretat que havia establert l'Ertzaintza i va intentar agredir un dels agents que es trobaven al lloc, segons ha informat Interior.

El ferit, ha informat Osakidetza, és un home de 28 anys ingressat a l'Hospital de Basurto per "fractura cranial per esclat amb importants lesions cerebrals". A hores d'ara és a la unitat de reanimació "sota sedació i connectat a ventilació mecànica".

El jove, segons ha informat Interior, va resultar ferit en els incidents ocorreguts divendres a la nit al carrer María Díaz de Haro, de Bilbao, al final del partit que va enfrontar a San Mamés l'Athletic i el Schalke 04.

Els agents, segons ha explicat Interior, havien acudir a la zona atenent una trucada que avisava que al lloc s'estava produint una baralla. Els vehicles policials van ser rebuts per un grup de joves amb el llançament de diversos objectes, i els agents van realitzar diverses càrregues en què, segons sembla, aquest jove va resultar ferit.

Anar al contingut