Troben el cos d'un home amb signes de violència en ple carrer a Sabadell
Cotxe dels Mossos
Barcelona

Un ferit greu per un apunyalament en una nova baralla de matinada a Barcelona

Se suma als dos registrats aquest dimarts a la Barceloneta i al Pou de la Figuera, al barri de la Ribera

RedaccióActualitzat

Hi ha hagut un tercer apunyalament a Barcelona en poques hores. Ha passat aquest dimecres cap a la una de la matinada. Un home de 40 anys està ferit crític després de rebre una ganivetada al coll. L'agressió s'ha produït durant una baralla amb un altre home al carrer Pamplona, al districte de Sant Martí.

El presumpte autor de l'apunyalament s'ha lliurat als Mossos aquest dimecres a la tarda.

Aquest succés se suma als dos registrats aquest dimarts a la Barceloneta i al Pou de la Figuera, al barri de la Ribera, en què dos homes van quedar ferits, també per arma blanca durant una baralla. No es tem per la vida de cap dels dos ferits.

Els Mossos també han informat que aquest dilluns van detenir el responsable de l'apunyalament de dos sensesostre a Nou Barris, el 23 de juliol. Es tracta d'un home de 30 anys, que aquest dijous passarà a disposició judicial.

 

Es tracta de baralles que han acabat amb ferits. Pel que fa a les morts violentes, aquest any n'hi ha hagut 11 a la ciutat de Barcelona, una xifra semblant a la de l'any 2018, tot i que encara ens trobem al mes d'agost. Set d'aquestes morts han tingut lloc durant l'estiu i la majoria han estat per baralles.

 

 

Pel que fa a Catalunya un total 47 persones han estat víctimes d'homicidis o assassinats en el que portem d'any.

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut