Incendi al Port Marina de Palamós

Un ferit crític i un de greu per un incendi que crema 4 embarcacions al port de Palamós

S'investiguen les causes del foc, que ha començat en una de les naus i que s'ha estès ràpidament a la resta

Actualitzat

Dues persones han resultat ferides, una de crítica i l'altra greu, i quatre embarcacions s'han cremat en un espectacular incendi, aquest dimecres al migdia, al Port Marina de Palamós.

Els dos ferits, un amb cremades greus i l'altre en estat greu, han estat traslladats a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona.

El foc hauria començat, per motius que encara s'investiguen, en una de les embarcacions i s'hauria anat estenent cap a la resta.

En l'extinció de l'incendi hi han treballat vuit dotacions dels Bombers, a més de tres unitats terrestres i l'helicòpter medicalitzat del SEM, i efectius de Salvament Marítim i de la policia local de Palamós.

Protecció Civil ha informat que ha activat en prealerta el pla Camcat per valorar si hi ha afectació de les aigües marines.

L'Ajuntament de Palamós, en el seu compte de Twitter, ha mostrat fotos de l'incendi i ha anunciat que el foc estava controlat.

A banda d'extingir les flames, els Bombers han treballat per retirar les embarcacions dels llocs d'amarratge, tot evitant que el foc s'anés propagant cap a altres vaixells i barques. La columna de fum ha sigut visible des de molts indrets.

Fots del pilot Jeroni Aguayo
Flames del Port Marina de Palamós de de diferents punts de la ciutat
ARXIVAT A:
Incendis
Anar al contingut