Un fan de 15 anys aconsegueix rapejar amb Dave a Glastonbury i causa furor
Alex Mann rapejant amb Dave a Glastonbury (BBC)
Gran Bretanya

Un fan de 15 anys aconsegueix rapejar amb Dave a Glastonbury i causa furor

Vestit amb la samarreta del PSG, un barret i una ronyonera es va posar el públic a la butxaca només pujar a l'escenari

RedaccióActualitzat

Alex Mann, un jove de 15 anys de la ciutat de Wells, a Somerset, es va convertir aquest diumenge en tota una sensació a Anglaterra després de sortir a rapejar amb Dave al popular i multitudinari Festival de Glastonbury.

El raper Dave, durant la seva actuació, va demanar si algú el volia acompanyar a l'escenari per fer el seu tema "Thiago Silva". Alex, assegut a les espatlles d'un amic i vestit amb la samarreta del PSG, va gesticular per sortir: "Veig una samarreta del PSG, però et saps la lletra?" Després de fer uns versos de la cançó, Dave el va convidar a pujar a l'escenari:

"Sembla que sí que te la saps. Et donarem una oportunitat."

 

El noi ha explicat que, quan era a l'escenari, Dave el va mirar i va dir que "si es quedava encallat o s'oblidava de la lletra que el mirés als ulls i que l'ajudaria".

 

Dave va quedar impressionat per com Alex va dominar l'escenari i la cançó. Quan van acabar, li va dir: "Hem de parlar".

 

El vídeo de la BBC té gairebé 3 milions de visites i el hashtag #AlexFromGlasto ha estat "trending topic" a Anglaterra des de la seva actuació.

 

Dilluns, Alex va rebre un missatge de Thiago Silva. El futbolista va felicitar Alex per la seva actuació i va demanar el seu número per parlar per telèfon.

 

Era el primer cop que Alex anava al festival. En declaracions a The Guardian, Mann ha dit que ha estat el millor moment de la seva vida:

"No estic segur de què em passava pel cap. Estava molt nerviós. Vaig pensar: 'Què passa si m'equivoco?' Però després vaig anar a l'escenari, vaig actuar i em vaig sentir genial."

 

En una entrevista al programa "Good morning, Britain", el noi ha explicat com han crescut els seus seguidors a Twitter, 178.000, i Instagram,195.000. Abans de la seva actuació en tenia uns 100.  Això li ha portat algunes ofertes publicitàries remunerades aquests dies.

Alguns mitjans diuen que és un muntatge, i d'altres asseguren que va sortir begut a l'escenari.

Davant d'això, ell respon que li fa gràcia i assegura que si hagués anat begut hauria estat incapaç de recordar tota la lletra.

Respecte al seu futur, diu que no s'ho havia plantejat, però que ha descobert que potser té algun talent. Alguns segells l'han trucat i no descarta enregistrar algun tema.

ARXIVAT A:
Viral Música
Anar al contingut