Cultura

Un estiu per llegir

L'estiu ja és aquí i és un bon moment per agafar un bon llibre i gaudir de la lectura. Des d'El meu 3cat24 volem que ens feu les vostres recomanacions literàries. També volem saber quins indrets de Catalunya ofereixen un espai per llegir a l'estiu: una biblioplatja, una bibliopiscina, etc. Si sou amants de la lectura, aquest és el vostre espai!

Actualitzat
Amb l'arribada de l'estiu, la gent disposa de més temps per llegir. Des d'El meu 3cat24 volem que ens recomaneu els vostres llibres preferits. Així mateix, les biblioteques d'arreu de Catalunya posen a l'abast dels usuaris biblioplatges i bibliopiscines perquè llegir sigui una activitat d'estiu. En aquest espai dedicat a la lectura, volem que els usuaris ens feu recomanacions tant de llibres com de llocs on es pugui gaudir d'una bona lectura.

Aquí podeu trobar algunes de les recomanacions que ens han fet arribar els usuaris:

Lectures a la fresca a Alcarràs

Lectures a la fresca

La Sílvia Jané, de Barcelona, ens ha recomanat per correu electrònic la lectura d'un llibre que li ha encantat: "Primavera, estiu, etcètera...", de Marta Rojals. "És molt bo, amb una riquesa de vocabulari de les terres de l'Ebre brutal". Per a més informació, ens envia aquest enllaç.

Bibliopiscines a Juneda

Activitats d'estiu


Participa amb nosaltres i envia'ns les teves recomanacions literàries. Pots deixar un comentari o si ho prefereixes, registra't a Elmeu3cat24 i publica-ho tu mateix o bé escriu-nos a Elmeu3cat24@tv3.cat.
Anar al contingut