Barcelona

Un espectacular dispositiu dels Mossos a la plaça Joanic de Barcelona permet detenir un lladre

Un espectacular dispositiu dels Mossos d'Esquadra ha permès detenir un lladre aquest dimecres als voltants de la plaça de Joanic, a Barcelona. Cap a les 4 de la tarda, una botiga ha donat l'avís d'atracament. Els Mossos han muntat aleshores un dispositiu a la zona i han localitzat els lladres quan intentaven atracar un altre establiment. Els tres delinqüents han intentar fugir i hi ha hagut una persecució amb agents de paisà, que els han arraconat. Un dels lladres ha intentar agredir un policia amb una arma blanca i ha quedat detingut després que els Mossos han disparat un tret intimidatori. Els altres dos, però, s'han pogut escapar. El dispositiu especial de recerca per intentar localitzar-los es manté a hores d'ara.

Actualitzat

Des de fa dies, la policia seguia la pista d'una banda reincident d'atracadors de supermercats. A la tarda, els agents han rebut l'avís d'un establiment de congelats situat al carrer Verdi, on presumptament han entrat tres individus armats amb ganivets.

Tot seguit els Mossos han organitzat el dispositiu per localitzar els atracadors, als quals han sorprès poc abans de les 9 del vespre mentre cometien un segon atracament, molt a prop del primer. Aleshores ha començat la persecució policial pels carrers pròxims a la plaça Joanic.

Els Mossos han pogut acorralar un dels atracadors al carrer Joaquim Ruira. L'home ha intentat agredir amb el ganivet un agent, que ha disparat un tret a l'aire per intimidar-lo. Finalment, aquest atracador ha estat detingut, mentre que els altres dos han aconseguit fugir i estan en parador desconegut.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut