Arbúcies

Un espectacle inèdit de Jaume Sisa i Antònia Font tanca el PopArb

La música pop feta a Catalunya ha ressonat aquest cap de setmana a Arbúcies en el festival PopArb, certamen que des de fa quatre anys defensa l'escena més independent. Noms com Guillamino, Sidonie i la Casa Azul van ser els protagonistes de la primera nit, aquest divendres. I com a final de festa, un espectacle inèdit: Jaume Sisa i els mallorquins Antònia Font junts a l'escenari.

Actualitzat

Fa quatre anys, a Arbúcies, va néixer el PopArb. Quan el poble va perdre l'Acampada Jove que feien les joventuts d'Esquerra, no va voler deixar de ser un punt de trobada de la música feta a Catalunya.

En quatre edicions, el festival s'ha posicionat per defensar l'escena més independent i aquest any ha programat grans noms com Jaume Sisa i Antònia Font, Guillamino, Sidonie, Madee, Roger Mas, Facto Delafé y Las Flores Azules o La Casa Azul, reis d'un festival vocacionalment petit.

Al cor del poble, als jardins on sempre s'havien fet els balls de festa major, dos escenaris han combinat propostes de major o menor format.

Anar al contingut