Pis incendi Montcada valencia 2 morts EFE Pablo Ortiz
Mare i fill han mort al quart pis de l'edifici on vivien (EFE/Pablo Ortiz)

Un dona de 80 anys i el fill de 58 moren en un nou incendi a Montcada, a València

Dimecres passat, en un altre incendi al mateix municipi, van morir sis persones en una residència geriàtrica

Actualitzat

Una dona de 80 anys i el seu fill de 58 han mort en l'incendi del seu pis a la localitat de Montcada, a l'Horta, prop de València. De moment, se n'estan investigant les causes. En aquest mateix muncipi, aquest dimecres, van morir sis persones en l'incendi d'una residència de gent gran, i deu van quedar hospitalitzades, algunes de les quals en estat greu.

Els serveis d'emergències han rebut l'avís del sinistres passades les 5 de la matinada, poc després que es declarés el foc, al quart pis d'un edifici. S'hi han desplaçat sis dotacions de bombers dels parcs de Montcada, Paterna, Burjassot i Pobla de Fanals i tres de comandament. A l'entrar al pis, els bombers han trobat els cossos sense vida de les dues víctimes, i el seu gos.


La Guàrdia Civil, per la seva part, ha desallotjat preventivament els veïns dels 15 pisos de l'immoble. Alguns inquilins, alertats pel fum, han pogut sortir pel seu propi peu i han alertat de l'incendi. D'altres s'han han hagut d'evacuar amb l'aguda de la policia. Un agent i una veïna han estat atesos per inhalació de fum. La dona ha estat traslladada a l'hospital Arnau de Vilanova de València.

La policia judicial investiga l'origen del foc que ha causat la mort de les deus persones(EFE/Pablo Ortiz)

Al lloc del sinistre s'hi han desplaçat també efectius de la policia local de Montcada i Alfara, així com equips d'emergències sanitàries.

ARXIVAT A:
BombersIncendisPaís Valencià
Anar al contingut