Un doblet de Valery permet al Girona eliminar el Cadis (2-0) i classificar-se per als vuitens de la Copa

Dos gols de Valery a la segona part permeten al Girona eliminar el Cadis, de Primera, i classificar-se per als vuitens de final de la Copa del Rei

Cristina Busquets RoviraActualitzat

Després d'eliminar el Gimnàstica Segoviana i el Lugo, el Girona s'ha desfet del Cadis (2-0), de Primera Divisió. Els de Francisco han fet una bona primera part en la qual han vist com en el minut 29 li anul·laven un gol per fora de joc.

L'empat a zero al descans ha donat pas a la tarda de Valery. El de l'Escala ha obert el marcador en el 48, assistit per Nahuel. Just després, Samu també ha protagonitzat una bona ocasió i poc després, en el 57, el madrileny ha fet la passada que ha tocat en Nahuel i ha arribat a Valery, el qual s'ha anticipat al porter del conjunt gadità per marcar el segon gol. L'assistent del partit ha deixat pas a Stuani que ha entrat, recuperat de la seva lesió, en el 64.

El partit ha estat parat uns minuts per la greu lesió d'Akapo al genoll, que ha marxat amb llitera. Stuani, en el 83, ha posat a prova el porter David Gil, que ha impedit el gol de l'uruguaià amb uns bones reflexos. I tot i que en l'afegit, el Cadis demanava penal, no s'ha acabat assenyalant res més que el final del partit.