Moment de l'espectacle
L'espectacle forma part del cicle "Bandautors", i es podrà veure per TV3 el dia de Nadal.
Barcelona

Un disc i un concert donen suport a les bressoles de la Catalunya Nord

Per segon any consecutiu diversos músics canten per donar suport a les escoles de la Catalunya Nord que utilitzen el català. Avui, el disc "+ Cançonetes per a la Bressola" es posa en escena al Palau de la Música, amb noms com Lluís Gavaldà, Gerard Quintana, Mazoni o Refree. També hi haurà ballarins, artistes de circ i el cor infantil de les escoles bressola. L'espectacle forma part del cicle "Bandautors", i es podrà veure per TV3 el dia de Nadal.

Actualitzat
El cicle Bandautors del Palau de la Música Catalana presenta aquest dimecres al vespre el disc "+ Cançonetes per a la Bressola". L'objectiu inicial del disc i del concert és donar suport a les escoles de la Catalunya Nord que utilitzen el català com a llengua vehicular. Després d'un primer volum, aquest any s'ha repetit l'experiència. Tot un seguit de músics catalans versionen en aquest segon disc cançons tradicionals com ara "El rossinyol", "El noi de la mare", "El ball de Sant Ferriol" o "Joan del Riu". En aquest cas Xavi Lloses ha coordinat aquest projecte i la direcció escènica és de Lluís Danés.

Alguns dels artistes que han col·laborat al disc pujaran a l'escenari del Palau de la Música Catalana. Serà tot un espectacle on participaran músics com Lluís Gavaldà, Gerard Quintana, Anna Roig, Lídia Pujol, Mazoni i Refree, entre d'altres, i ballarins, artistes de circ i el cor dels nens i nenes de les escoles Bressola. "+ Cançonetes per a la Bressola" s'escenifica aquest vespre al Palau de la Música Catalana dins del cicle Bandautors i TV3 l'emetrà el dia de Nadal.

El projecte pretén promoure l'Escola Bressola. Aquesta fundació va néixer a Perpinyà el 1976 i acull una xarxa de vuit centres que practiquen la immersió lingüística en plena Catalunya del Nord. En total, escolaritzen uns 700 estudiants.
Anar al contingut