Carlos Muñoz, diputat del PP per Terol
Carlos Muñoz, diputat del PP per Terol
Madrid

Un diputat popular deixa l'escó en fer-se públic que havia carregat viatges privats al compte del Congrés

El diputat del PP per Terol Carlos Muñoz Obón deixa l'escó després de fer-se públic que va carregar al Congrés les despeses dels viatges privats que va fer a Tenerife per veure la seva nòvia durant dos anys

RedaccióActualitzat

El diputat del Partit Popular per Terol Carlos Muñoz Obón ha presentat la dimissió per haver carregat al Congrés les despeses dels viatges privats que ha fet a Tenerife els dos últims anys per veure la seva nòvia. Muñoz Obón, a més de deixar l'escó, també renunciarà a la Secretaria General Provincial del PP i deixarà la militància del partit després d'aquest afer.

El diputat és l'actual parella d'Olga María Henao, la vocal del PP a Tenerife a qui el president extremeny, José Antonio Monago, va visitar en una trentena d'ocasions l'any 2010. Monago no dimiteix pels viatges que va fer a Tenerife, però sí que ho ha fet el diputat Carlos Muñoz.

Casualment, tots dos polítics del PP van fer viatges a les Canàries que haurien pagat amb fons del Senat i el Congrés. Olga María Henao és militant del PP a Tenerife, i en els seus perfils socials apareix amb el fins ara diputat Carlos Muñoz en diversos actes oficials, com ara la proclamació del rei Felip.

Fonts del PP a l'Aragó han confirmat la renúncia del diputat per Terol i la consideren coherent amb l'ideari de la formació. El diputat ha pres la decisió de dimitir en les últimes hores i està previst que dimarts formalitzi a la Cambra Baixa la seva renúncia a l'escó.

 

Anar al contingut