Un home detingut a Barcelona per segrestar i abusar sexualment d'una dona
El detingut ha estat traslladat a la comissaria de les Corts de Barcelona

Un detingut per segrestar una dona i abusar-ne sexualment a Barcelona

El presumpte agressor, acusat d'abusos sexuals, detenció il·legal i amenaces, va fer pujar la víctima al seu pis i aquesta es va poder escapar unes hores més tard

RedaccióActualitzat

Aquest diumenge han detingut un home a Barcelona acusat d'abusar sexualment d'una dona a qui hauria segrestat durant unes hores.

Segons ha avançat El Periódico, l'home, de 27 anys, hauria obligat la víctima a pujar al seu pis del Raval, a Ciutat Vella, on va retenir-la i en va abusar. La víctima i el presumpte agressor no es coneixien.


La víctima va fugir i va denunciar els fets

Els fets van començar la nit de dissabte. El suposat autor de l'agressió hauria abordat la dona al carrer i l'hauria amenaçat amb un cúter per obligar-la a pujar al domicili de l'home. Al pis va fer-li tocaments i va abusar d'ella.

Diumenge al migdia la dona va poder escapar-se i va denunciar els fets a una patrulla dels Mossos, que va poder detenir l'agressor.

El detingut, que és a la comissaria de les Corts a l'espera de passar a disposició judicial, està acusat dels delictes d'abusos sexuals, detenció il·legal i amenaces.


Increment de les denúncies

Segons van informar els Mossos d'Esquadra, les denúncies per agressió sexual es van incrementar el darrer any un 43% i les denúncies recollides durant el 2019 també van a l'alça. S'atribueix aquest increment al fet que hi ha més coneixement, més sensibilització i menys tolerància amb aquests comportaments.

El telèfon d'atenció per a casos de violència masclista és el 900 900 120.

 

ARXIVAT A:
Agressió sexualViolència masclistaJudicial
Anar al contingut